» Profil

Filosofi H. Ma’soem

Ngomong ayeuna kudu bisa dipake isuk
Mun aya nu muji hareupeun, awuran ku keusik
Ngurus domba diarah dagingna, ngurus anak teu sholat nyilakakeun kolot
Mun teu bisa seuri mah, tong dagang, da seuri mah teu meuli
Lain gede leutikna hutang, tapi itikad ngalunasanana
Mending ditipu, tibatan nipu
Kahade tong ninggalkeun sholat, jeung kudu nyaah ka nu leutik
Mun ngomong kudu aya bukurna
Kudu sieun ku jalma leutik, lantaran du’a na gampang di ijabah
Tong jiga hurung barangbang
Mun aya nu ngondang, usahakeun datang
Tong nolak tamu, lantaran sok mawa barokah
Munding dicekel talina, manusa omonganana
Mun hayang hasil pamaksudan, kudu daek peurih
Kudu inget kana purwadaksina
Hirup tong boros tapi ulah bakhil
Jadi jalma mah kudu jujur,
Insya Allah dimana wae bakal bisa hirup
Anu halal oge teu kadahar, nanaonan neangan anu haram

Alamat

Alamat Kontak
STIBANKS AL MASOEM
Yayasan Al Ma`soem Bandung
Jl. Raya Cileunyi Rancaekek No. 22
Jatinangor – Sumedang
Telp. (022) 7798204 – 7798340 - 08112139222
website: www.stibanks.com
email: info@stibanks.com

 

STIBANKS Group
Copyright © 2017 AL MA'SOEM